English German
Neways
 

Diensten

Development, component management, ECad- en MCad-engineering, DFM-scans en prototyping: allemaal zijn ze essentieel voor een succesvol product. Neways Technologies speelt in op uw behoeften en is zo groot als u wenst: van single service tot one-stop provider.

Development
Een belangrijke kernactiviteit van Neways Technologies is het - op basis van uw ideeën en in nauwe samenwerking met u - ontwikkelen en designen van nieuwe producten of uitontwikkelen van bestaande producten.
Dankzij onze kennis van de markt en de mogelijk toe te passen technologieën vindt u in Neways Technologies steeds de beste partner.

Component management
Goed component management leidt tot kostenbewust ontwikkelen en verkorting van doorlooptijden. Het vormt tevens de basis voor product life cycle management en zorgt ervoor dat uw focus gericht kan blijven op uw kernactiviteiten. Neways Technologies maakt bij component management gebruik van het geavanceerde en voor klanten toegankelijke CDIS (Component Data Intelligence System), dat onder meer RoHs-data, end of life-meldingen en last time buy-gegevens bevat.

ECad- en MCad-engineering
In de werkwijze van Neways Technologies speelt ECad- en MCad-engineering een centrale rol. Met behulp van geavanceerde software tekenen wij zowel elektrische schema’s, printlayouts als driedimensionale modellen. Doordat de verschillende softwarepakketten op elkaar zijn afgestemd, leggen wij zo een snelle, prijsbewuste en nagenoeg foutloze basis voor uw producten - producten die voldoen aan de hoogste normen.

DFM-scans
Kwaliteitschecks voor de productiestart voorkomen onnodige en vaak kostbare redesigns. Dankzij door Neways Technologies uitgevoerde DFM-scans reduceert u de ontwikkelkosten, verkort u de time to market en verhoogt u de kwaliteit van uw product. Ook als de lay-out elders gemaakt is, kunt u door Neways Technologies DFM-scans laten uitvoeren.

Prototyping
Om ontwikkelde boards snel en efficiënt te testen op functionaliteit, kunt u uw prototypes direct en met gegarandeerde doorlooptijden bij Neways Technologies laten produceren. Met geavanceerde tools lezen wij de BOM-data in de ERP-systemen - zodat essentiële doorlooptijdverkortingen gerealiseerd worden.

Product life cycle management
De componentenmarkt verandert voortdurend. Om de produceerbaarheid en de concurrentiekracht van uw product te garanderen, zult u vaak snel moeten reageren. Dat geldt vooral voor producten die gedurende een langere periode op de markt aangeboden worden. Met zijn uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en geavanceerde tools als CDIS zorgt Neways Technologies voor een alert en deskundig product life cycle management van uw product. In deze database wordt ook de actuele status met betrekking tot RoHs-data bijgehouden.